update

Dax att uppdatera lite då :)

När vi hämta hem tösa så blev hon som tokig hoppa och stutsa upp och ner, så märktes hon va betydligt piggare. Vi fick order om hur vi skulle ge henne mat, 1 matsked varannan timme i två dagar, därefter lite större portitioner 4 ggr om dagen. Sen ska hon ha en halv tablett antibiotika morgon och kväll.. Mycket pyssel blir de :)
 

De är full rulle på henne här hemma, och de är skööönt. Att se henne så busig och vara sitt vanliga Jag. Fick fick sin lilla matsked med mat nu vid 13 så nu ligger hon hos husse och sover <3

Hon har inte bajsat eller kräks sen i onsdags så vi väntar med spänning nu, att de kan vara lite löst förstår vi då hennes tarm har varit totalt tom, så när de kommer lite mat så visst kan de bli lite löst då. Men vi vill inte se blod i de och vi vill inte se henne kräkas.

Diagnosen hon fick va gastroenterit- Tarm och maginfektion. 

Hela kalaset gick på 2090 kr, sen tillkom specialkost för ca 300 kr och antibiotikan som peppar peppar va "billig" 85 kr.

Så nu blir de för oss att leva väldigt snålt igen. Risken finns att jag inte kommer kunna ha någon 30 års fest. Men så får de bli i så fall. Hund och räkningar går före nöjen!!




Kommentarer
Postat av: Ulrikan

Hoppas du kan ha festen iallafall :)

2010-05-10 @ 11:11:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0