Något rörig

Igår fira vi morsdag hos min styvfars mamma, de va ganska så trevligt, inte ofta jag är hemma hos henne och hälsar på. Vovvarna va med så dom busa och gosa massor <3.

Jag skulle handla lite igår sen när vi kommit hem. Kommer in, lämnar hunden och ska ta min plånbok.. Men vartifasen är min plånbok?? Letar som en tok, nää borta. Whata fuck?
Börjar få lite smått panik och tänker tillbaks, när hade jag den sist.. Då slår de mig, helvete jag har slängt min plånbok.
Detta är vidrigt jag VET! Men går ut till sopmojset, lyfter locket och ser att min påse ligger överst (endast döda blommor och jord i den påsen) Tittar mig över axlen, vill ju inte att någon ska tro att jag är sopletare lixom. River upp påsen och kikar, Nähäää, ingen plånbok.. Nu stiger sig paniken ännu mer.

Går in, och letar som en tok, när jag tillslut ska ge upp min kamp slår de mig.. Men la jag den inte i skafferiet?? Rusar till köket och tittar, åh däääär, ligger min sötnos och väntar. Aldrig blivit så glad när jag hitta den. Kunde lugnt gå bort till ica och handla..

Så i morse, mina cigg va sluta så skulle hämta ett nytt paket i kylen, va tror ni jag ser där jag alltid lägger mina cigg?? Jooo min plånbok.. Fattar inte alls hur den har hamnat där, men tur jag hitta den innan jag fått panik idag oxå. Har annat att göra än leta plånbok ;)

Tror jag börjar bli smått senil ;) Jaja nog om de!!



Så här fint va de i morse när jag gick morgonrundan med Electra, Så jädra grönt, de är så vackert. Trist med alla småkryp som flyger omkring bara, gäller att ha munnen stängd, annars har man ett gäng kryp i käften :D





ogräs

Blev ingen storstädning här hemma, utan jag gjorde ett röjande på altan. Hade tänkt förtränga de ett tag till, men så titta jag ut och fick ett ryck.
Så idag har jag legat på alla 4 och rensat ogräs, och mossa. Vilken skillnad de blev, nu trivs man där ute igen. Saknas bara blommor i balkonglådorna, men de skulle mamma hjälpa mig med, vill de ska se lite trevligt ut när jag ska fira mig den 19 juni. Önskar mig nya utemöbler oxå, så syrran, kan jag få dina?? Gärna parasollet oxå :D

 Ser ni att jag behöver nya möbler? stolarna har bleknat i solen, men bordet har fortfarande samma färg, märkligt..
 Lite blommor där gör nog susen.
Och så har vi lilla hjälpredan här som drog upp lite marskrosor ur marken  Gaah hitta inte bilden på Electra som jag ville ha, denna är från förra sommaren då hon oxå rensa lite ogräs :D

Fågelkvitter

Kommit in efter en mysig morgonpromenad. Så skönt de va att gå och bara höra fåglarna kvittra, inga bilar, inga människor :) Synd bara att tankeverksamheten går på högvarv när man traskar runt så där i de fria.

Men nu är de snart slut på våra "skogspromenader" snart dyker väl ormarna upp :( Fy faan, vi mötte en sån otäcking förra året, Electra höll på att trampa på den, kunde ju tagit en ändelse med förskräckelse. Så nu får hon bli asfaltshund, nja inte riktigt kanske :)

Är själv hemma ett par timmar idag, så ska passa på att storstäda, de va ett tag sen nu. Iofs så plockar jag och städar varje dag, men nu får de bli ett ordentligt röjande.

Nää bäst att ladda hjärnan med kaffe så man kan sätta igång :D



Human centipede

Hade stora förväntningar över en film gubben och jag skulle se igår. Biobesökare hade tydligen kräkts och haft sig i salongen, folk hade svimmat osv, sägs vara något av årets vidrigaste film.. Okej here we go tänkte vi. Bränner på filmen och möts av två tjejer som spelar så jävla uselt så jag får dondimpen. Men vi kikar vidare.

Jag kan säga så här, Jag fick en spykänsla på hela filmen, och jag är ganska känslig för vidro saker, jag låg mest och småflina åt hela filmen, i mellanåt va de rena komedin.

För att inte säga för mycket så handlar den om en sjuk människa som ska göra en mänsklig tusenfoting, ja ni föstår kanske hur han går till väga :D

Se den om ni är sugna på nått utöver de vanliga ..


Hejsi

Nu är de nog dax att skriva lite tror jag. Har verkligen inte haft lust, men nu känner jag att lusten är tillbaka :)

I lördags va jag på olstorp, väldigt lyckad kväll, förfesten vart hemma hos Catarina, De gick lugnt och fint till, Får tänka på att man är gammal nu, orkar inte med ungdommarna längre :P

Vid 22 bar de iväg till olstopr, jädrar i lådan va folk de va.. Jag hade iaf skoj, tappa bort folket där ett tag, lulla runt där för mig själv en stund. Vera va puts väck, men som vanligt hittar man henne i baren ;) Haha, hon släppte loss verkligen kan man säga. Men de behövdes nog, hon har inte haft en redig fylla sen hennes son kom i oktober :)

Som vanligt när man är ute så blir de en massa fyllesnack, tur man kan slå dövöra till. Men de MÄRKLIGASTE som hände på hela kvällen va att Veras mamma kommer fram till mig och nästan tvingar mig till att ha en möhippa för vera, VARFÖR i HELA friden ska jag stå och fixa en möhippa till henne när jag inte är bjuden till bröllopet???
Varför ska jag ordna en rolig dag/kväll till henne och fixa folk som bjuder henne på en heldag när man inte är bjuden?
Märkligt märkligt. Vera´s mamma skulle ringa i veckan, va säger man då? Nej du jag är inte bjuden jag tänker inte ställa upp och fixa en möhippa till din dotter..


Annars har de inte hänt så mycket. Veckan har varit "lugn" Har varit ute och flängt lite med min mamma, annars inget.

Nu ska jag sätta mig och kolla lite tennis :) Roland Garros ni vet, en stooor tunering i paris :)



Och så tar vi två historier oxå !!

En kille hitta en groda på gatan o grodan sa:

-Jag är en prinsessa, om du kysser mig får du ha mig i en vecka!

Killen skratta o stoppa grodan i fickan.

Grodan blev nervös o sa:

-Ja men jag är prinsessa! Du får knulla mig i en månad om du kysser mig!

-Du jag e dataingenjör!

Jag har inte användning av nån jävla prinsessa, men en talande groda e jävligt häftigt!

Haha, så jävla bra!!!! 

En man kommer in på ett café med en mus i famnen.
 Han beställer en öl till sig själv och 10 pannbiffar till musen.
 Vad är det för märklig mus som kan äta10 pannbiffar, undrar värden.
Jo, det är så att jag räddade en liten fe och fick 3 önskningar. Jag önskade mig god hälsa och mycket pengar... men den sista önskningen - en omättlig mus - det missförstod den djävla lilla fen totalt!


Haha!!


Tjo

Haha verkligen dax att skriva ett inlägg när folk frågar på msn om jag bytt bloggadress hihi..

Nej  mina få vänner som läser, jag har bara inte haft lust, har inte hänt nått direkt heller som är värt att blogga om :D
Sen måste jag skylla lite på syrran oxå, hon har lurat in mig på en ny spader sida, *ajabaja* Så nu sitter man där och spelar i tid och otid :D Men jädrar va skoj de är, och sååååå gött att slippa all skitsnack som är på blip!!!

Helgen va superlugn, i lördagskväll gick Vi upp till mamma och kennth, hundarna fick busa av sig och vi fick snacka lite skit.. Söndags samma visa, fast då fick va mat oxå, mums mums, köttgryta och potatis, älskar mammas brunsås, smarrigt värre..

Jaha va ska man skriva mer då?

På lördag är de Olstorp premiär, tanken va att ha lite förfest hemma hos oss, men tror inte jag ska gå med. De kostar lite stålar och jag har en del utgifter men vi får se. Är ju sugen på att svänga mina lurviga alltså. Långt till lördag, man kan hinna ändra sig både en och fem gånger om..

Nää nu ska jag dra ett parti spader igen hihi..



Utan dina andetag




Jag vet att du sover
känner värmen från din hud
bara lukten gör mej svag
men jag vågar inte väcka dej nu

Jag skulle ge dej
allting du pekar på
men bara när du inte hör
vågar jag säga så

Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
när du inte ser på
och genomskinlig grå
blir jag
utan dina andetag

Min klocka har stannat
under dina ögonlock
fladdrar drömmarna förbi
inuti är du fjäderlätt och vit

Och utan ett ljud
mitt hjärta i din hand
har jag tappat bort mitt språk
det fastnar i ditt hår

Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
när du inte ser på
och färglös som en tår
blir jag
utan dina andetag

Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
om du inte ser på
och genomskinlig grå
vad vore jag
utan dina andetag

Vad vore jag
utan dina andetag..



Hej hur mår du ??

Varför säger man att man mår bra när någon frågar? Varför klistrar man på den där masken så fort man möter någon? Är de för att skydda sig själv eller personen i fråga som frågar?

Varför är man inte ärlig mot sig själv och erkänner att allt inte är så jävla toppen hela tiden?
Är man en sämre människa för att man inte mår så bra alla gånger?

Men hur många hade lyssnat om man sa sanningen, att allt är helt jävla katastrof. 

Jag plågas av en ständig oro en ångest som vägrar försvinna. Och när jag håller på att förlora kontrollen blir ångesten så stark att jag tror jag ska dö. Varför detta kontrollbehov..

De som jag kontrollerar med järnhand nu är maten, jag fattar inte varför, visst jag är rund, behöver gå ner några kilo, men trivs annars med hur jag ser ut. Nu har jag börjat bli rädd för mat igen. Rädd att jag helt plötsligt har blivit allergisk mot något jag ätit sen jag va liten. Tex Grädde, sylt, färdiga köttbullar, kryddor, ost osv. Helt normala saker har jag blivit rädd att stoppa i munnen. TÄNK om jag får en allergiskreaktion, vi bor trotts allt nästan 3 mil från sjukhuset, jag hinner nog dö innan hjälpen kommer.
 Jag har dom här tankarna i huvudet dygnet runt, ja kanske inte när jag sover. Men dom mal och mal och jag har svårt att koncentrera mig på andra saker..

Jag är livrädd att jag ska utveckla den där ätstörningen jag fick när jag va 21, då jag rasa 30 kg på dom där tre månaderna jag inte minns nått av.  De börja på samma sätt, rädslan för maten, rädsla att spy. Till slut gick de så långt att jag inte våga stoppa mat i min mun, när jag väl gjorde de så hade jag rå ångest ett par timmar efter. Därför åt jag sällan för att slippa den där hemska ångesten.

Många tankar som far omkring i mitt huvud nu. Skönt att ha fått ner de på "papper" känns inte lika tungt att bära då..




Finaste och jag!



Nu ska vi strax ut och gå en vända, ska förbi bibblan och lämna en bok och en ljudbok jag låna för ett tag sen, får se om de finns nått nytt att läsa.

Sen blir de väl att ställa sig vid spisen och laga lite mat, kurrar som tusan i magen :)


With or without you

See the stone set in your eyes
See the thorn twist in your side
I wait for you

Sleight of hand and twist of fate
On a bed of nails she makes me wait
And I wait without you

With or without you
With or without you




Natti natti

Hello





Har inte haft ork att skriva på ett tag. Har mått lite dåligt, säkert sömnbrist och all nervositet som jag haft. Men nu är de lite bättre :)

Idag har jag möblerat om, jädrar va bröte man har framme då, massa böcker som ingen läser, bort med skiten, några fick dock va kvar, man vill ju verka lite smart ;) Dvd filmer som står och samlar damm, på tal om filmer, har en halv garderob med VHS filmer, dom är väl bara att kasta antar jag ? Ingen äger väl en video i dessa tider. Får nog göra ett röjande där någon dag.
Nu när man har ändrat om och haft sig ser de väldigt tomt ut på väggen på vissa ställen, DE gillar jag inte. Måste försöka lösa detta. Dum som jag va gav jag syrran två tavlor sist hon va här. Kan man få tillbaka dom tro :P haha. Skoja bara, dom passade fint där i ditt lilla hörn..

Vi ska väl strax ut med Electra antar jag, hon har varit lite trött idag, JAG hoppas att de är vädret, de är snorvarmt här, så hon inte börjar bli sjuk igen. Hon äter upp sin lilla matsked med god aptit iaf, så hon har matlust, Även de andra har kommit igång som de ska, fast och fint :thumbup:

Helgen har annars varit väldigt lugn, typ legat på soffan och kollat alla avsnitt av unga Mödrar -danmark- Intressant program de där.

Dax att hälla i sig kaffet och ge sig ut, bara för att jag skrev de va snorvarmt så ser de ut att bli regn, bara de inte blir åska :S





SMS-inlägg

foto0356jt (MMS)


update

Dax att uppdatera lite då :)

När vi hämta hem tösa så blev hon som tokig hoppa och stutsa upp och ner, så märktes hon va betydligt piggare. Vi fick order om hur vi skulle ge henne mat, 1 matsked varannan timme i två dagar, därefter lite större portitioner 4 ggr om dagen. Sen ska hon ha en halv tablett antibiotika morgon och kväll.. Mycket pyssel blir de :)
 

De är full rulle på henne här hemma, och de är skööönt. Att se henne så busig och vara sitt vanliga Jag. Fick fick sin lilla matsked med mat nu vid 13 så nu ligger hon hos husse och sover <3

Hon har inte bajsat eller kräks sen i onsdags så vi väntar med spänning nu, att de kan vara lite löst förstår vi då hennes tarm har varit totalt tom, så när de kommer lite mat så visst kan de bli lite löst då. Men vi vill inte se blod i de och vi vill inte se henne kräkas.

Diagnosen hon fick va gastroenterit- Tarm och maginfektion. 

Hela kalaset gick på 2090 kr, sen tillkom specialkost för ca 300 kr och antibiotikan som peppar peppar va "billig" 85 kr.

Så nu blir de för oss att leva väldigt snålt igen. Risken finns att jag inte kommer kunna ha någon 30 års fest. Men så får de bli i så fall. Hund och räkningar går före nöjen!!




Morrn morrn

De här är konstigt, när jag vaknar tidigt (som idag) så är jag alltid vrålhungrig, har ingen matlust, men hungrig så de gör ont i magen. Men om jag går upp som jag normalt brukar göra vid 09 då är jag inte de minsta hungrig och kan vänta med frukost fram till 12. :( Liten skum tanke så här på torsdags morgonen .. :)


Om en timme bär de av till skövde igen med Electra. Jag ska dricka lite kaffe sen gå en prommis med henne, Har inte varit varken kräks eller bajs i natt. Inte va jag kan hitta iaf, gick husesyn när jag gick upp :)

Den fina tratten hon fick hos vet igår har hon inte heller behövt, hon har inte rört kanylen heller. Duktig tjej ..


Men nu ska jag sätta fart här. Ser ut att bli en fin dag oxå, solen lyser och de är blå himmel :)



Lite av dagen

Tänkte skriva ett par rader hur allt har gott sen Electra kom hem. Hon va väldigt trött när vi kom hem, gick raka vägen till sängen och rulla in sig uppe vid kuddarna <3 Vi la oss där allihopa, gosade och pussade på henne massor. För er som känner oss vet att hon är som vårat barn, våran lilla bäbis.

När jag sen började med maten kom hon rusande, satte sig vid kylskåpet och ville ha käk, man såg hur hungrig hon va, hon leta överallt i lägenheten efter en mumsbit. Himla tur jag dammsög och skura innan hon kom hem ;) Hon får ingen vanlig mat förens på lördag, så jag förstår henne, hon är nog sugen på en mumsbit, men tyvärr pallar ju inte magen de.

På våran kvällspromenad va både Jimmy och jag spända på om hon skulle bajsa mer blod, vi ville nästan inte att hon skulle skita :( för vi va rädda vad vi skulle få se. Iaf i mitten av promenaden märkte vi vad som va på gång, vi stod som på helspänn.. De va en liten klick men inge blod :) Gud va underbart att se ( vet vi är lite knasiga på detta ställe) :)

Jag hoppas verkligen att hon blir frisk, att hennes mage blir bra. Vi kollade även på ett foder som vetrinären rekomendera 749 kr för 12 kg, svindyrt, men värt om hennes mage mår bättre av detta.

Nu ligger hon här hos mig och sover, hon är så fin, och har varit mer aktiv idag efter droppet ..


Tack Ulrika, Helena och Syrran för era kommentarer .. <3

Nu ska vi sätta oss och kolla på Celeberty rehab.




Electra hos Vet!

Nu har vi kommit hem från vetrinären :( Usch va jobbigt de va att lämna henne där, hon MÅSTE bli frisk. Natten som va var hemsk. Jag somna kanske vid 00, jimmy väckte mig 01.30, då hade Electra bajsat blod, så de va bara att gå upp och torka och bädda rent i sängen. Vid 03 kom vi till ro iaf.. 07 i morse väcker jimmy mig igen, Electra spy, upp och torka. somnar om vid 09 är de samma visa igen upp och torka.

Ringde vet så fort jag vakna och fick en snabb tid 11.20. Dom tog tempen och kollade rumpan och klämde på magen. Grejen är att hon är pigg och kry annars. Men har ingen vidare matlust och så de där med blodet.. Annars springer hon omkring och busar och är kelig!



Men nu ligger hon inne på dropp, ska hämta henne innan 17 ikväll. Sen ska hon in kl 09 i morgon igen.

Usch, va jobbigt att lämna henne. Jimmy är väldigt ledsen och de är jobbigt för mig att se.. Vi hållar alla tummar och tår att hon blir frisk..



Rubrik? Hate it!!!

Är de inte typiskt.. Nu är jag pigg, som en mört :s Fast lägger jag huvudet på kudden så somnar jag nog innan jag pussat Jimmy godnatt skulle jag tro haha..

Har nyss kollat på Hollywood fruar, gudars va jag älskar Maria Montazami, där har vi verkligen en person som pratar innan hon tänker ;) Men hon är så söt!!

Sjukt irriterande att ja inte kan lägga in bilder nu ikväll. har roat mig med en rolig sak, men de går ju inte att visa nu då *morr* 

Mitt internet är skitsegt och min facebook spökar som vanligt, har fått många nya vänner under dagen som bara dykt upp, är även vän med mig själv? DE är la lite knepigt, inte heller försvinner jag när jag kryssar mig.. Säger då de, facebook är rena skiten, synd man ska va så jävla beroende av de .. Nyfiken som man är haha.. Men överväger att ta bort mig där i från om de inte blir bättre.

Nu ska jag gå en liten runda med Electra och hoppas på att hon mår bättre.. Varit lite si och så med magen idag, blivit ett par akuta promenader :(


Natti natti på er..






Våriga bilder

Vaknade som sagt klockan 7 i morse, jävla idiot till granne som ringer på så tidigt. De gör man faan inte. Stod han där och brösta upp sig som en jävla tupp. Kom ner på jorden gubbe lille, ni är nyinflyttade, ta de lite lugnt Innan ni gör er osams med hela huset. Gubbstrutt alltså!!

Klockan är nu 18 och jag känner mig redo för sängen, så jävla trött. Ska dra i mig lite kaffe så kanske man kan härda ut till 23 ikväll eller nått :)

Gick upp till mamma idag, varit så fint väder, hundarna fick leka av sig, jädrar va dom kuta runt i trädgården, full rulle. Sen la dom sig i skuggan och gotta sig. Själva tog vi varsin kopp kaffe och prata massa skit innan de va dax för oss att promenera vidare, Mamma och Elvis följde med.. Tog lite bilder på vägen upp till mamma, lite kassa tagna med min mobil..

 Electra snosa på vitsipporna <3


 Bild över åna

 Forsen, som va avstängd..

De är så fint i naturen nu, Gillar våren, lagom varmt, lagom med småkryp ;) Vår och höst är klart vackrast.. Iaf om man tänker naturmässigt..

Nu ska jag rusa och ta mig en kopp kaffe, jädrar om inte hjärnan vaknar till liv nu ;)

Broken door

Har nyss slängt i mig lite kvällsmat. Något nytt knäcke med ost och skinka på *mumma* och ett par oliver, gudars så gott de :)

Fick oväntat besök idag av Jennih och barnen, gillar inte riktigt de där. Att komma oanmäld. Har lite svårt för de, men de gick ju bra. Dom låna med sig några filmer hem. Va första gången dom såg Electra oxå, och vi har haft henne ett år, haha, Inte ofta dom är på besök vill säga.

Jimmy har även skämt halvt ihjäl mig idag. När vi gick till ica sa jag till honom att antingen så klipper du av dig håret eller så får du börja göra i ordning de, för du ser ut som en luffare med de där håret och ditt skägg.. Tänkte ju inte mer på de. Vi kom hem, jag greja lite vid datorn, han försvann.. Efter en stund kommer han ut, Oherregud, då har karlsloken rakat av halva håret på huvudet, hahaha, som en halvcirkel :bigeyes: han flinar ju med hela fejan och säger - Jag tror jag behöver lite hjälp!! Haha skojar du?? Så fick ju snällt raka av de sista oxå. Han blev så fin mitt lilla hjärta. :love: Nu ska bara skägget av oxå ;) Men han trimma de lite iaf.


Annars har de inte hänt så mycket idag. Storhandlat lite, dammsugit och tvättat, lite pyssel så där..

Nu tänkte jag sätta mig och pyssla lite med en ny header.. Hatar att alla "fina" kort är på den andra datorn, den som vägrar att släppa in mig *morr*





Skönaste låten just nu

Kors i taket

Underbart att ha en städgalen karl idag, Tror han aldrig har städat så här mycket under 5 år. Men hey, än kan under ske.. Han röjer som faan i skafferiet just nu, bäst att rusa dit så han inte slänger någon "bra-att-ha-grej" :rolleyes:


12 points from me to denmark!!



Trallvänlig liten sak. Jag gillar´t :thumbup:

Home

Hemma efter en dag hos syrran med familj.. Alltid lika skoj..

Men gosh vilken huvudvärk jag har, ska bälja i mig några koppar kaffe nu. Skriver senare ikväll..



RSS 2.0