Bildbomb



Tack vare min söta syster så lyckades jag lägga in bilderna jag har på mobilen till datorn. Så här blev de ett gäng.. =)

Tröttis

Jag har inte bloggat på ett bra tag. Har inte haft lust, sen allt jag har velat skriva om ska de va bilder till, och mina bilder ligger tryggt i mobilen, kan inte överföra dom på Facebook och kan inte lägga in dom på nått annat sätt, JÄVLIGT störande!! 

Idag va de en händelserik dag, först hade jag möte inne i skövde 9.45, efter de va de snabbt hem och byta om, sen bar de av till Tibro för att gå på Mini-zoo med mamma, cornelia och familjen Wallgren, va väldigt trevligt, jag fasta inne hos baby getterna, fy satan så söta, ville nästan sno en, Jimmy hade nog blivit lycklig om jag plockat ner en liten sån i väskan.. Men tror nästan den lilla sötingen ville följa med hem, för han va i min väska och rotade... NATURLIGTVIS finns de  kort, men kan inte visa dom just nu..

Efter zoot åkte vi hem och åt, sen va cornelia så söt, hon fråga om Jag ville bada, jag hade ingen lust, men följde med henne. I två timmar va vi vid badet, jag bada *s* I 2 min, sen frös jag. Cornelia bada i nästan 2 timmar, hon hitta två tjejer där som hon lekte med, så i morgon kl 15 ska vi dit igen, får då har dom bestämmt träff hihi.. Moster solar och bränner fläsket :)

Jag är helt makalöst trött. La oss ganska tidigt igår då jag mådde dåligt (solsting) Vaknade 3 i natt och mådde så jävla illa, och va helt bränhet.. Gick upp en stund, försökte svalka av mig lite. Kröp sen ner igen och lyckades väl somna vid 4, sen väckte jimmy mig kl 07.30.. Så de blir en tidig kväll ikväll oxå!!

Snart lördag och jag längtar massor. Prata även med min bror förut, han hade fått skjuts så han kommer på lördag kl 14.00 <3 <3
Älskade syster och hennes barn kommer oxå. Och några vänner. Party party..


Monster till svärmor!

Dricker lite kaffe och kollar på film, ett monster till svärmor tror jag den heter, ganska så okej att slötitta på!

Om en stund ska vi gå sista långrundan med Electra, underbart skönt ute nu, har varit en varm dag, några dagar till med sol, sen får de gärna bli lite regn, sen sol. Och de MÅSTE va sol den 19 ;) Då Ska jag fira min 30 årsdag, hoppas att den blir bra. Fint väder och att folket är på glatt humör! Pallar inte bitterfittor, men har ju inte bjudit någon sån iofs haha.

Gick inge vidare för Söderling i tennisen, men de hade jag inte räknat med, svårt att slå gruskungen Nadal, han är bäst på grus så är de bara, så är han rätt fin att se på :D

Efter matchen så städa jag lite, huaa va varmt de va, tog en lååång dusch efter, en sval sådan, nästan så min hjärna frös, bäst man är rädd om dom små hjärncellerna man har kvar :P Har tvättat och rensat ur garderoben, som vanligt så blev de en påse kkläder som ska till UFF.. 

Nää har verkligen ingen fantasi till att skriva idag, så får ta de i morgon..











Körv

Jag behöver en kamera, en BRA kamera, iofs så har Jimmy en bra, så kanske inte behöver någon då haha ;) Har tagit bilder idag, men med mobilen, och jag får bara in dom på datorn om jag först lägger in dom på facebook och sen sparar dom. Jävligt omstäningt och kostar pengar varje gång. Och tyvärr är mitt kontantkort slut..

Jag sket i att se damtennisen, vi drog upp till mamma tidigare istället. Så mysigt man har där uppe, jag älskar att vara där.. Vi grillade korv, drack några öl, jimmy och kenneth blev nog lite lulliga för dom börja prata lite konstigt haha ;) Hundarna busa och allt va bara så skönt.

Passade även på att bränna min snok i solen, ajaj, och mina armar, har feta bubblor på armarna :( Bränner och svider, man borde lärt sig att inte sitta för länge i när man är en liten blekfis.. Aja, blir nog brun snart..

Tror jag ska grejja lite, typ ha ihjäl ett ex antal myggor som surrar här inne, sen blir de nog sängen. Man blir trött av att vara ute i friska lufta ;)




Dagens puss

Wow, två pers som läser ;) Bra bra. Ni får gärna kommentera lite oxå, lite trist att skriva när man inte någon respons får ;) 

Detta inlägget blir inte så långt. Ska strax ut och röka, suger i rökar tarmen :)

Idag är de tennis som gäller, damernas final, Stosur mot Schiavone, inget jag ser fram i mot direkt. Gillar ingen av dom spelarna, men hey, tennis är de ju iaf.

Sen senare ska vi upp till mamma och kenneth, Grilla och ha lite mysigt .. Skriver mer ikväll och lägger upp lite bilder.

Vi startar med denna suddia, Elvis med sin flickvän Electra!!



Lite kläder..

Va nyss och hämta kläderna jag hade beställt, blev lite besviken faktiskt, två klänningar, en väska, en bolero och ett par leggins..
Jag såg höggravid ut i klänningarna, som dom måste nog sys in, jag HATAR att behöva skicka tillbaka. Så trist på dom fina klännigarna faktiskt. Himla synd!!

Väskan va snygg, leggninsen passa ju, fast dom fladdra lite ner vid foten, men sak samma. Och boleron passa fint. Men kan inte släppa de där med klänningarna, de stod att dom va stora i storleken, så tog en stl mindre, men skulle tagit två.. Aja. man kan inte alltid vara nöjd.


Alla har väl sett ett par svarta leggins och en vit fransväska, så skippar att leta efter de.



Nu ska vi gå upp till mamma och Kenneth..


Någon som läser??

Någon som läser min blogg? Undrar bara om de är någon ide att fortsätta blogga här, annars drar jag vidare och skaffar en mer privat blogg..



Para Siempre

Idag kom min älskade hem ;) Gillar inte alls att han åker iväg så där, men va ju morsdag och allt, så fick ju "släppa" iväg han :) Men de bar i mot, av många orsaker. Men nu är han hemma iaf <3

Han gilla min fina möblering, särkillt matsalsbordet jag ställde fram, våran fina tavla hänger ovanför, ja ni ser ju lite på bilden. Tog några bilder nu, så mysigt med alla ljusen tända, men tyvärr så ville inte min mobilkamera förmedla känslan, så jag skippar dom bilderna.

Varit på nått sånt där knepigt home party idag, typ vägg dekorationer, fanns MASSA fint att sätta upp, men helvete va dyrt de va, så jag skippa de, köpte istället två nya goskuddar till soffan och 4 kuddfodral.

Men nått jag därimot ska beställa från de där företaget är texter att sätta upp. Tänkte en till hallen, där ska de stå välkommen i någon snygg text, ska beställa en som ska va ovanför sängen oxå, där ska de stå para siempre som betyder För Allitd på spanska. Skulle nog kunna hitta ett gäng andra ordspråk att sätta lite här och var, men de får räcka så ;)


 Inge så bra kvalle på bilden, men iaf!!


Nu ska jag göra nått så kul som att vika tvätt ;)


RSS 2.0