Ångest

Ångesten har legat som en hök över mig idag, faan va jobbigt de är :( Jag önskar så att jag kunde bli fri från skiten. De vart lite bättre när jag va ut på prommis med Electra nyss, men känner att den kryper sig på. Har ett behov av att höra i från Jimmy hela tiden.. Stackars karl som får stå ut med min ångest och mitt humör..
Jag är nog inte lätt att leva med alla gånger. Blir sur för inget, men ska ju sägas att jag blir kärleksfull lika snabbt igen..

Jag hatar verkligen att vara själv. Att sova själv.. Hatar folk som säger, men du har ju djuren OCH, min trygghet är inte här ändå..  Hatar känslan av att vara beroende av en annna människa på de här sattet.. Visa mig svag, ynklig..



Khadidje och Fjortisen

Denna här tjejen är så jävla skön. Älskar hennes videos, här är den senaste i raden



Ni hittar hennes blogg HÄR!!

Fyrkantiga ögon

Den här dagen har gått i dokumentärens tecken. Har inte gjort annat än sett på "tv". Börja med en liten kortis som handla om Annika Österberg? heter hon så?. Hon som suttit 29 år i ett amerikanst fängelse? aja shit de same, sen har de rullat på. Nu är ögoen som fyrkanter på mig ;)

Har verkligen varit pissväder så va rätt skönt krypa ner i soffan, men nu är jag överaktiv istället haha..
Inte har jag något vettigt att skriva heller..

I morgon åker gubben till sin morfar, hatar att sova själv. Huaa, kommer säkert spökerna och nyper mig i foten :D

Funderar även på att klippa liiiite till i nacken, känns som de är lite för långt där, vill kunna puffa upp de lite.

Äsch har nada att skriva..

Återkommer när jag har nått spännande att dela med mig av..

Ibland är världen bra liten

Har glömt skriva detta ju :)

Vera ringde för någon dag sen och fråga va han Andreas hette som jag dejta innan jag träffa Jimmy.. Hörde på hennes röst att de va nått. Frågade varför hon ville veta .. Då säger hon, Fredriks syrra är ihop med han. Pang där small de till i min värld.. Jisses. Frågar vera om hon skojar.. Nej.. Fredrik är alltså veras man..

Nu till saken. Jag dejta då honom i 8 månade. En dag kommer han hem till mig och talar om att han ska bli pappa, att han har haft en tjej HELA tiden.. Blev så klart hårda ord och tårar från bådas sida. Fick höra på 100 olika ursäkter, jag slogs och skrek..
Han talade då om för mig att hon haft en jobbig tid som gravid.  Iaf han försökte förklara sig, sa att han va tuvngen att vara hos henne nu den första tiden..
Som om JAG ville ha kvar detta kräk till karl, ICKE!!! 

Tiden gick Andreas hörde av sig lite då och då.. Sen träffa jag Jimmy, och de sa ju pang direkt mellan oss. Förklara För Andreas att nu får du sluta ringa för jag har träffat någon. Blev ju världens halabaloo från hans sida, han hade gått isär från sin tjej för att vara med mig.. To LATE!! Move on.

Under dessa 5 år som jag och Jimmy har varit tillsammans har jag och Andreas pratat lite då och då, han har haft tjej och han accepterat att jag har Jimmy, allt är frid och fröjd.. Men nu va de kanske 1 år sen jag prata med honom..

Jaja åter till Veras samtal.. Andreas Dejtar nu veras svägerska.. Och de som gör de hela lite jobbigt är att jag bor granne med denna svägerska :thumbup:  huaa, jävligt knölig sits... Blir de mega allvar mellan Andreas och svägerskan kommer jag ju träffa han OFTA, då dom har bra kontakt med svägerskan och ja bra kontakt med vera..

Haha. Jag smäller av..
Va de rörigt att läsa??? Fatta då hur rörigt de är i mitt huvud..  Jag har absolut inga känslor för Andreas, men de skulle kännas aningen konstigt att behöva se honom... :S


Hejs

Nu ligger plattisen på uppvärmning, denna frisyren MÅSTE plattas varje dag, ser ut som ett troll annars, och ett riktigt fult troll oxå :bigeyes: haha.

Idag vet jag inte va vi ska hitta på, jag är väldigt sugen på att gå ut och festa, men tror ingen är direkt på, får vänta till 22 maj, då ska jag slå klackarna i taket på Olstorp, premiären och allt, brukar alltid vara lite extra drag då ;)

Dax att fixa håret och fejset sen ska jag ut och fota lite, händer massa i naturen nu när de börjar bli varmt :)

Tjing på er och ha en fin dag ..



Min favorit bild från Tunisien

Men dra åt Helvete...

Gud i london säger jag bara. Vilken jädra kväll de vart haha.
Har grejat med min lilla blogg, roligare att blogga när den är mer personlig, så jag är nöjd. Till nästa vecka eller nått :))

Iaf när jag grejat klart skulle jag fixa disken, hej och hå. Lyckades tappa soya flasken i golvet *kras* svart soya över golv och väggar, miljoner glasbitar över hela köket, vart börjar man lixom?? Tog en halvtimme att fixa de, nu har vi väldigt rent kök kan jag lova ;)

När jag nöjd skulle sätta mig i vardagsrummet ser jag att (ursäkta) hundjävlen har varit i kattlådan och hämtat sig en mumsbit, strössel över hela hallen, hittar henne liggandes i sängen, på MIN sida såklart, husses sida är ju helig. Där ligger hon iaf och knaprar på en stenhård bajskorv *kräks* får iväg henne fort som tusan, bara att börja bädda rent i sängen.. Strösslet flyger över hela sovrummet, jaja, dammsuga nästa. När jag ändå va igång och dammsög i sovrummet kunde jag ju lika gärna ta resten av lägenheten, jajemän.



Nu sitter jag iaf i soffan och pustar med en kopp kaffe, lär ju ha liiite svårt att sova i natt :))


Har även hänt lite tråkiheter idag, i lördags berättade mamma att hon skulle avliva deras hund :( Jag blev rätt förbannand där i bilen kan jag lova. Jag vet att lilla Ludde inte är väldens mest stabila hund, men så jävla söt, och dessutom är han Electras pojkvän:))  Hon berättade iaf att han börjat hugga efter henne och Kenneth och att katterna hade fått sig några bett, han hade även anfallit en flicka på en cykel. Då denna hund är extremt rädd och nervös så skulle inte ens en kastrering hjälpa, hon hade frågat vetrinären, och även han tyckte de va bäst för hunden att få somna in. :(

Så nu ligger han under äppelträdet hemma hos mamma, våran egna lilla djurkyrkogård kan man säga, de är väldigt vackert där, min syster har satt upp ett jättefint kors som hennes kompis gjorde när hennes gammle katt fick somna in.. Kan inte tänka mig något bättre ställe än att få sin sista vila där.. Jaa VEEET, skriver som han vore en människa, men jag fäster mig otroligt snabbt vid djur.. Ojoj..

Iaf så va Kennth här förut med hundmat och luddes bädd, Electra blev helt tokig när hon kände hans doft på filten, sen hoppa hon direkt i korgen och la sig och sov <3 Har ställt in den i sovrummet nu, får se om hon sover där i natt, känner jag henne rätt så ligger hon nog mellan mig och jimmy uppe vid våra kuddar, hon är extremt svartsjuk, pussas och kramas vi kommer hon genast rusande och hoppar på två ben :)) Gulligt!


Hazard



Sitter och grejar lite med bloggdesign, herrejösses vilket pyssel.. Men har lyckats få in en egen header iaf *yey* Och lärt mig hur man minskar ner youtube klipp så man slipper hela stora rutan *yey* 
Haha nördy!


Ska pilla vidare..

Tjing


Ny frisyr (bilder)

Japp då har man varit och kapat av håret då. Jag blev faktiskt nöjd, på direkten :)) Visst kommer säkert sakna de långa håret, men shit va risigt och frissigt de va huaa.
Här kommer iaf lite före och efter bilder!!



I just love it:)

Blev även godkänd av jimmy, han ville ju inte jag skulle klippa av mig håret, men han tyckte jag blev fin <3

Tjing

Sjuk humor på låg nivå :)

 

Ojoj,  haha ibland har man så jävla sjuk humor va så man nästan tuppar av.
Jag och Ulrika satt på msn och snacka om att jag varit på ljusparty, efter mycket snacka så tyckte jag de va dax att släppa detta ämne, då utspelar sig detta!! Haha.. *garvar än*




Carina säger (17:10):

 nu skiter vi i ljusen

Ulrikan säger (17:10):

ne, inte skita i ljusen..ska dom inte lukta gott?

Carina säger (17:10):

 lol

Carina säger (17:11):

fisa på ljusen då? mina luktar ju mumma :))

Ulrikan säger (17:11):

 haha

efter att du fisit på dom menar du?

Carina säger (17:12):

ska jag fisa på fisen? hur fasen går de till? haha

Ulrikan säger (17:12):

fisa på fisen??

Carina säger (17:12):

hahaha

jaa

Ulrikan säger (17:12):

dubbelfis

Carina säger (17:12):

satan

vänta

Carina säger (17:13):

helsike.. kaffe över hela skärmen och tangenterna :(

Ulrikan säger (17:13):

men fes du vulkan?

Carina säger (17:13):

dubbelfis, och så tog jag kaffe precis

 haha

ja dööör

Ulrikan säger (17:13):

 haha..



Visst är vi sööööta :)) En kylig natt i november, påväg till skövde för att
svänga på häcken :))


Svammel

Nu ska vi se om de går lättare att blogga idag då, igår ville inte mina inlägg komma in, testa ett par gånger men sen gav jag upp!! Orka sitta här och skriva om samma sak 2 gånger ;)

Igår va jag iväg till Sofia på ljusparty, alltid lika skoj :) Köpte lite votiljus i päronchampang (stavas de så tro?) Lukta mumsigt iaf :))

Annars va dagen lugn, vi åt gott och va ute i de fina vädret..

Idag är de städ som gäller, hela dagen, ser ut som sju svåra år här :( Ska väl tvätta en maskin oxå..


När jag ändå är inne och skriver måste jag beklaga mig lite. Har en viss person på msn som är såååå tråkig, att han inte ger upp alltså. Han är galet beroende av att skicka smilys och de stör mig, HALLÅ människan är 35, men beter sig som 16, smilysarna passar inte in heller, jisses.
Nu i morses fick jag ett surt meddelande av han, jag hade ju glömt säga god natt, men KÄRA nån. Ska jag komma och läsa godnatt saga oxå??? Vi hade alltså inte ens en konsversation, utan jag logga bara ut och de får man höra idag, jag bara skrattar åt han.. Lillla gosse, get a life.. Eller nått!

Nu har jag snart pimplat i mig morgonkaffet (sömntuta) så dax att sätta igång och städa kanske :))

Tjing.

 Våran fina tjej Electra <3


Morrn

Sov visst lite för länge idag, skulle varit hos Lene 10.30. Men de sket sig.
Har haft en lite jobbig natt, många tankar som fart runt i mitt huvud. Somnade väl runt 03.30  :(
Men nu sitter jag här med kaffekoppen och vaknar väl till liv snart :) Jimmy gick ut med electra, skönt jag slipper morgonrundorna..

Annars händer nog inte så mycket idag, lite städ och så. Får väl lyxa till de med något gott till middag ikväll. Måste bara komma på nått :)


Sorry syster för att jag glömde lilltösas födelsedag <3.. Haha, svårt än så länge när hon inte kan prata med en i telefon ;) Men vi ses ju snart, då ska hon få en riktigt läppstifts puss :))
 Hon är så söt de lilla busföret :)

Nää nu ska jag få i mig kaffet och sätta igång..

Tjing tjing


You gotta love me!

Drog iväg en snabbis till ica förut, Jimmy vill ha ostbollar och jag skulle köpa lite tops, aciton och andra kvinnothings.. Va kommer jag hem med? Joo ostbollar så klart, glass, nougatsås, rakhyvlar, tidning, blommor, och naturligtvis så missa jag ju de viktigaste.. Men men shit happends.

Hur kommer de sig att jag ALLTID kommer hem dragandes med en massa annat som jag inte alls hade i tanken när jag gick iväg?? Och glass? hallå, blev så jävla sugen i stundens hetta. Åt två skedar sen insåg jag varför jag aldrig äter glass, de är rätt vidrigt. Baah! Trött jag blir på mig själv.
Jimmy tycker de är charmigt, me jag ser ingen charm i att man slösat flera hundralappar på skit man egentligen inte skulle ha..


Ska strax förse skallen med lite kaffe, ska bli mumsi. Drar nog en spader oxå :))




Flytt!!

Japp nu har jag flyttat!! På bloggen alltså :) Palla blogga på aftonbladet där ALLA va så satans seriösa. Jag vet att jag skriver mest en massa strunt :) Men orka va seriös..

Gubben min gick just ut med Electra, Skönt att få vara lite själv :)
 Smet iväg till Lena´s salong innan, skulle hämta två armband Milla gjort till mig, Kommer om en stund sa jag, va borta 2 timmar haha. Fast tror han tyckte de va lite skönt oxå, ingen kärring som gnatar hål i huvdet på honom :))

Hepp kanske ska informera dom två stadiga läsarna att jag bytt portal då..

Tjing



RSS 2.0